›› Nikad veći, bolji i zanimljiviji Pčelarski sajam u Bjelovaru

9. pčelarski sajamNi najveći optimisti nisu mogli predvidjeti da će 9. međunarodni pčelarski sajam, najveće pčelarsku manifestaciju u Hrvatskoj prvoga dana posjetiti gotovo pet tisuća, a do zatvaranja gotovo 8 tisuća posjetitelja. Isto tako je i s brojem izlagača kojih je bilo tridesetak više nego prošle godine tako da su organizatori odlučili površinu sajma sljedeće godine povećati za 50 posto.
Objavljeno 14.02.2013. | opširnije

›› Kraljevski pod vedrim nebom!

Royal Welsh ShowU Europi je podosta sajmova koji se bave poljoprivrednom tematikom; za hrvatsku je najznačajniji Bjelovarski sajam, u blizini je Novosadski sajam i Radgona, u susjednoj Mađarskoj Hungarofest. Italija se ponosi sajmovima u Veroni i Bologni, u Francuskoj se održavaju izuzetni sajmovi u Parizu (SIA i SIMA) te poznati stočarski sajam u Clermond Ferrandu. Iz Hrvatske se često putuje i na sajmove u Ried, Hannover, Barcelonu, Brno i slične sajmove. No, posjet sajmovima s engleskim „štihom“ predstavljaju jedan poseban događaj. Za ljude koji posjećuju sajmove, bilo zbog poslova bilo zbog znatiželje, posjet jednom od kraljevskih sajmova (The Royal Show) ima posebno značenje.
Objavljeno 19.11.2012. | opširnije

Iz sadržaja rubrike


Najave događaja
Zagrebinspekt obrazovanje
DOBRE EKO-VIJESTI
elenHEP se uključio u kampanju poticanja razvoja elektroauto industrije elen punjačima za električne automobile, postavivši ih u Labinu i Vukovaru, gradovima partnerima. ◆